the hive

..baru2 nie masa ika jaga aniq kat rumah ika nie, ika ade la join aniq tengok citer katun :)
..then, ape yg mengejutkan ika, mmg dia tahu semua la lagu citer katun kat astro tu.hahaaha
..kemain lagi dia nyanyi ^^

..dalam banyak2 katun tu, ika ade la tengok satu katun nie..
..comey sangat ! ^^
..memang teruja la masa tengok tu..

THE HIVE


..comey kan ?
..alahai cutenye la..
..geram btol ika tengok katun nie..


..korang boleh tengok katun nie kat Disney Channel kat Astro :)
..siap promote astro ika nie.hahahaha







..The Hive nie pon ade website dia jugak..
..kalau korang nak tahu lagi banyak tentang The Hive nie, boleh ke WEBSITE dia :)


..mesti korang suka bila masuk website dia..
..macam2 ade kat sana.hikhik

MEET THE CHARACTERS


DOWNLOADS


GAMES


WATCH CLIPS


EXPLORE


SHOP


..macam2 ade..hukhuk
..dah la katun dia comel..
..lagu dia pon sdap..
..citer dia pon best :)


p/s :: umurdahnakmasuk22tapi stilllayankatun :)

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com