bila nak kahwin nie . .

..sekarang mcm2 applications ade kt fb utk predict kita kahwin bila..
..ika pon gatal tangan la jugak kan..
..saje suka2 nak tahu..hikhik

PERTAMA


..dia predict yg ika kahwin tahun depan..
..09 Ogos 2013..
..so, ade masa lagi setahun untuk ika dirikan rumah tangga..
..yang penting ! Love Marriage ye..hahaha
..bukan perkahwinan yg diatur..
..tp ika xde pakwe pon..
..so, cmne nak love marriage ?

..kalau korang nak try, klik SINI :)

KEDUA


..yang nie pulak dia predict ika kahwin masa umur 27 tahun..
..maksudnye lagi 5 tahun la..
..alaaaaaaaaa..
..xmo la kahwin lambat2..
..masa tu member2 ika mesti dah beranak pinak.huh !
..nape dia predict ika sesuai kahwin masa umur 27 ?
..xkn sbb perangai ika nie cam budak kot..
..tak mungkin lah ! hahahaha

..korang bleh klik SINI kalau nk try :)

KETIGA


..yang nie pulak predict ika kahwin tahun 2016..
..masa tu umur ika 26 tahun..
..kahwin pulak dengan Mr T..
..siapakah ?
..setakat nie sorang je yg ika kenal nama dia start dgn huruf T..
..takkan dia kot ? hahahah
..yg x best, peluang utk bercerai tu ade..
..hurmm..
..xmo cerai2 ye :)

..nak try jugak ? klik SINI

KEEMPAT


..yg kat atas nie pulak predict ika kahwin hujung tahun depan..
..yang tak boleh blah sekali, ika g honeymoon kat Europe..hikhik
..nie mesti kahwin dgn org kaya2 nie.hahaha
..tahun depan umur 23 tahun..
..hurmmm..
..ok la kot.. #gatal !

..nak try yg nie, klik kat SINI :)

******

..jodoh pertemuan tu semua kuasa Allah SWT..
..kita hanya mampu merancang tapi Allah SWT yang mengaturkan segalanya yang terbaik utk kita ^^

..semoga ika dipertemukan dengan lelaki yang baik, yang boleh membimbing ika ke arah yg lebih baik :)
..aminnnnnn ! ^^


4 comments:

  1. xtau apa motif yg buat application ni.. changes of divorce hampir semua dapat yes.. apa motif xtau laa.. hehe

    ReplyDelete
  2. salam ziarah !
    moga cepat diketemukan jodoh ! hehe !
    anda di tag di sini !
    jom join !
    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-blogger-card-by-eyqa.html

    ReplyDelete
  3. ejulz :: kan ? mmg xde motif pon kan applications nie..hukhuk

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com