benci pink !

..pe warna feveret korang ? huhuhu
..ika ?
..ofkoslah PINK !
..tajuk kat atas tu gimik semata2..hikhik

..sebelum tu jom kita tengok apa maksud disebalik warna pink atau pon merah jambu nie :)

Pink/Merah Jambu – jika berlebihan bererti kesepian, sedang dilamun cinta, kerinduan yang mendalam, trauma bercinta atau putus cinta yang meninggalkan kesan penderitaan. Mengambil sedikit makanan yang pahit dapat membantu mengimbangkan pink.


..ika memang dah lama suka kaler pink nie..
..tak ingat la plak bila start minat..
..tp yg ika tau, memang dh lama minat..

..dan alangkah bestnye kalau bakal suami ika nnt pon suka kaler pink.hukhuk
..even lelaki suka kaler pink, x bermaksud dia lembut :)
..maksudnye dia sweet ! ^^


..tengok ! angry bird ika pon kaler pink :)
..yg nie handmade by Mia's Craft ^^
..comel kan ?


..yang kat atas nie pulak koleksi bear ika :)
..banyak ke ? sikit je kot.hukhuk
..kebanyakannye kaler pink kan ?
..dan kebanyakannye jugak adalah pemberian daripada seseorang ^^
..satu je yang ika beli sendiri..
..cer teka yang mana satu ? hukhuk


..yang nie ika punye tikus ! hahahaha
..tikus pon kaler pink :)
..tikus nie banyak berjasa tau..hukhuk


kotak brooch :)


..fail sijil2 yg selalu ika bawa ke hulu ke hilir..hukhuk
..penting nie ! 
..tambah2 time nak temuduga plak kan ?
..memang penting sangat :)


..yg nie la mengejutkan ika setiap hari..
..best tau jam loceng nie..
..bila dia bunyi, then kita tekan kat button tepi tu, dia akan cakap, "GOOD MORNING ! " huhuhu


..headphone kesayangan :)
..angry bird kaler pink again..
..yg nie ika dapat kat ofis masa keje kat kuantan..
..excited sgt2 mase mula2 nampak headphone nie.huhuhu


..kesayangan ika ! ^^
..casing fon kaler pink :)
..jenuh mencari..
..akhirnya jumpa jugak..


..hadiah pemberian sahabat :)


..yg nie latest :)
..alat tulis kaler pink.hukhuk
..memang suka sgt2 kaler pink..
..obses ! 

..nnt kahwin nak buat tema kaler pink jugak la..
..hahahhaha..
..rumah pon nak kaler pink..
..semua lah nak kaler pink :)
..ayoyoooo..
..mesti juling mata camnie.hahahhaa


4 comments:

  1. wah..sume pink...mama minat pink gak sejak ada anak pompuan...

    ReplyDelete
  2. saya tak nampak warna lain pun kat sini kecuali warna pink. hehe

    ReplyDelete
  3. izan mama mia :: hikhik..suka sangat2 kaler pink :)

    ReplyDelete
  4. ZEEQA AJIE :: hahahhaa..mmg xde kaler lain kan ? ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com