ADIB VS Amani

..minggu lepas, best friends ika sume balik bercuti..
..sorang blaja kat Terengganu..
..dua lagi blaja kat Shah Alam..
..so, bila dah cuti nie, haruslaha balik Kelantan :)

..kitorang pon berkumpul la kat KB Mall..
..kat situ je tempat kitorang biasa berkumpul..hukhuk

..kena tunggu D yg dok Gua Musang dulu sampai..
..pastu A plak yg dok Pasir Puteh..
..I dgn B, dekat je..
..hahahaha..
..Kota Bharu je..

..yg paling penting, ika bawak anak saudara ika, Amani..
..kawan2 ika nie dah lama x tengok budak nakal nie..
..so, ika pon bawak la..
..nak ubat rindu kat best friends ika.hikhik


...tengok tu B dgn D..
..eksaited dgn Amani..huhuhu
..nie masa mula2 sampai..
..Amani xde perasaan lagi..
..buat dunno je..


..yg nie dah Amani dah start tunjuk perangai dah..
..dah start dgn nakal dia..
..dok kat atas meja tuuuuu..


..yg nie pulak Amani baru je lepas bangun tido..
..dia ngantuk sgt sampai terlelap atas bahu ika..
..so, ika pon kena la dukung dia..hukhuk
..berat jugak budak nie..
..nie pon D yg tolong dukung plak..

..lepas tu kitorang bawak dia main plak..
..kat tingkat bawah sekali d KB Mall tu, ade tempat yg ade permainan utk budak2..
..tp kena tukar duit kepada token..
..jgn risau sbb ade mesin utk tukar duit tu.hakhak






..kitorang nak warm up Amani nie..
..baru bangun tido kan..
..so, kena bagi dia main dulu..
..baru la cergas cket.hahahaha



..masa untuk pulang..hihihi
..thanks to Kak Mawar sbb sanggup amik gambar kitorang berempat nie..
..berlima sudaaaaaaa ;)


..ade nampak muka kitorang macam muka mak-mak x?
..bila bawak Amani nie, orang semua pakat dok tengok..
..muka diorang konfius..
..diorang tak tahu yang mana satu mak budak nakal tu..
..sebab dok bergilir-gilir dukung Amani even ika ade bawak Amani punya basikal tu..hikhik



..kitorang dah tambah ahli geng ADIB sorang..
..siapa lg kalau bukan Amani.hahahhaa
..tapi dia tak cukup umur lg :)
..tunggu dia besar dulu..

..puas hati betul ika dapat jumpa kawan2 ika nie..
..dah lama x jumpa diorang nie..
..rindu sangat2 :(


7 comments:

  1. alahai....comey nyer si amani...

    ReplyDelete
  2. hye..
    nice blog..
    follow mine too
    azie-ceritagadiskampung.blogspot.com.

    ReplyDelete
  3. hye..
    nice blog..
    follow mine too
    azie-ceritagadiskampung.blogspot.com.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com