6 heroins

..sebelum nie entry pasal heroes dlm family ika..
..skrg nak buat entry untuk heroins dlm 
family ika pulak :)


..ika ade 2 orang kakak..
..sorang adik..
..dan 2 orang kakak ipar :)
..masih menunggu kehadiran 2 orang lagi kakak ipar.hikhik


*****


..so, sekarang nak kenalkan satu per satu..
..start with my kak long ^^
..gambar kat bawah nie la Kak Long ika :)
..nama dia Noor Azreen..
..Kak Long lahir tahun 1981..



..Kak Long ika nie cikgu..
..cikgu sekolah rendah kat Kuantan, Pahang..
..dulu dia la yang jaga ika masa ika stay kat Kuantan..
..sebenarnye dia dah banyak sgt berkorban utk ika nie ^^



*****


..then, kakak ika yg kedua pulak..
..nama dia Noor Ain :)
..kakak ika yg nie lahir tahun 1987..
..skrg dia keje kat hospital dekat KB nie je..




..yg nie paling rapat dengan ika..
..sbb dia suka sangat membebel dekat ika nie..
..hahahahahaha..
..nie lah mama Amani ^^


*****


..seterusnya pulak mestilah ika..hahaha
..nama penuh budak nie, Noor Atikah :)
..nak tahu lagi banyak pasal budak nie, 
bacalah blog dia nie..hihihi




*****


..seterusnya pulak ialah satu-satunya adik ika..
..nama dia Noor Elhaam :)
..adik ika nie lahir tahun 1991..
..sekarang nie adik ika tengah berpraktikal 
kat salah satu hospital..



..adik ika nie kira rapat jugak la dgn ika..
..tapi orang selalu cakap dia kakak ika..hukhuk
..maybe sbb dia nampak lagi matang..
..adik ika nie kasar sikit..hahaha
..cam laki pon ade..


*****


..dah habis citer pasal adik beradik ika..
..so, sekarang tinggal 2 orang kakak ipar ika..


..kakak ipar ika yg pertama ialah isteri abang ika yg no dua..
..nama dia Zulfatihah :)
..kakak ipar ika nie lahir tahun 1979..
..dia asal Kota Bharu..



..kakak ipar ika yg nie fleksibel..
..kenape ?
..sbb dia pandai memasak..
..dia pandai menjahit..
..dia pandai mekap..
..semua dia pandai lah ! hahaha


..dia masak sedap :)


*****


..dan yang terakhir ialah kakak ipar ika yg kedua..
..isteri abang long ika..
..diorang kahwin tahun 2010..
..hukhukhuk


..nama kakak ipar ika nie Erma Roziana :)
..cantik kan nama dia ?
..secantik tuannye..hihi
..dia asal dari Kuala Krai..



..kakak ipar ika yg nie kecik je badan dia..
..dia dgn ika pon, kecik dia lagi..
..haishhhh..
..lepas dia lahirkan anak sulung dia tahun 2011, badan dia still sama jer..
..jeles betul ika..hukhuk


*****


..inilah buah hati mama ika..
..yang sentiasa menjaga mama ^^


..ika ade 8 orang adik beradik..
..4 lelaki dan jugak 4 perempuan..
..so, ika akan dapat 4 orang abang ipar..
..2 kakak ipar..
..dan sorang je adik ipar..


..tak sabar nak tengok keluarga ika lengkap semuanya..
..tapi papa dah takde..
..so, mmg takkan lengkap la kan ? :(


..seronok ade adik beradik ramai kan ?
..bila raye mesti meriah..
..then, mesti dapat anak buah ramai2..hikhik
..sekarang ika dah ade 5 orang anak saudara..




p/s :: lepas nie turn sape pulak kahwin ? hukhuk

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com