1000 & Eqbalzack !

..alhamdulillah..
..sekadar nak berkongsi kegembiraan bersama :)
..blog ika nie dah sampai follower 1000..
..tu pon lepas 2 tahun berblogging baru dapat 1000 follower..hukhuk
..ape pun tetap bersyukur..
..kerana masih diberi kekuatan untuk menulis entry2 yang tak berapa best kat blog nie.hihi

..alhamdulillah..
..terima kasih buat semua yg secara sukarela atau pon secara paksarela follow blog ika ^^


..cam biasa ika akan review blog yg ke 100, 200, 300 dan seterusnye kan..
..so, giliran follower ke 1000 blog ika pulak..
..follower ke 1000 blog ika ialah Izah Azizan :)


..kalau korang nak follow blog dia, bleh klik header blog Izah tu ataupon klik kat SINI ^^
..comel tau Izah nie..
..cute jer orangnye :)

..memandangkan tajuk entry ika ade nama Eqbalzack..
..so, kenapakah ?
..ape kaitan follower 1000 ika dengan Eqbalzack ?
..sebelum tu, mesti korang kenal kan Eqbalzack nie..huhu
..blogger femes tuuuu ! hahaha


..sape yg blom follow blog Eqbalzack, 
jemputlah singgah ke blog dia :)

..sebenarnye tak sangka sebenarnye Eqbalzack 
follow blog ika.hikhik..
..Eqbalzack follower yg ke 1004 blog ika ^^
..camni la bila tahap keterujaan yang melampau.haha
..ape pon terima kasih la buat Eqbalzack dan semua blogger yang sudi follow blog tak seberapa nie :)

..akhir kata, HAPPY BLOGGING !

16 comments:

  1. wahhh~ ramainya follower dye ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah... dah ramai follower ;-)

    ReplyDelete
  3. samelah kite, dah dua tahun berblogging barulah dapat 1000+ followers. hihi. tahniah :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah... capai jgk 1k ye?

    ReplyDelete
  5. ekatikah :: tu la..bukan senang nak capai.

    ReplyDelete
  6. anisalya :: alhamdulillah kak ^^

    ReplyDelete
  7. tahniah cik rongoks..alahai..kiutnya blog ni wlpn namanya rongoks ye..tomey sgt...follow u..

    ReplyDelete
  8. hooo.. tahniah! ;)

    semoga lebih bersemangat menulis dan berkongsi cerita di sini.. nak follow jugak lah.. :P

    ReplyDelete
  9. fieda :: thanks ! ^^
    kiut cam fieda.lalalala

    ReplyDelete
  10. Asada Ryutaro :: thanks :)
    insyaallah lebih bersemangat lagi lepas nie .huhu

    ReplyDelete
  11. seronoknya akak dah lama blog pun belum capai macam tu agi.. Hehehe.. nyway hepi blogging erk

    ReplyDelete
  12. KasihDariLaut :: takpe akak.slow2 la kan.nnt capai jgak la tu :) huhuhu

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com