Restoren Wau ! sdapnye ^^

..minggu lepas ika dgn kakak-kakak ade gi makan kat salah satu restoren yg femes gak kat Kelantan nie..
..nama restoren tu RESTOREN WAU..


..nie second time ika g restoren nie..
..tapi first time makan kat sini..
..sbb masa datang yg first time tu tempat full..huhuhu
..xde tempat nak duduk..



..haaaaa..
..ni dia budak nakal..
..sampai je restoren, terus mulakan operasi nakal dia..
..main2 kat cermin tu.hahahaha


..percaya atau tidak, Amani nie main bawah meja kat restoren nie..
..nakal btol kan budak nie..
..haishhhh..




..muka baru lepas nangis..
..hahahahha..
..there's Kak Mawar yg Amani sdg tengok tu..
..xde la gambar..hihihiih
..Kak Mawar sdang cuba hiburkan hati Amani yang berduka lara tu ^^
..tu la..
..nakal sangat..
..kan dah dapat hadiah.huhu




..nie abg ipar ika..
..serba pink kan dia ? hukhuk


..ika dah tak sabar nak makan..
..sebab balik keje terus g Restoren Wau..
..dengan beralaskan perut yang kosong..


..nie kakak ika..
..mama Amani..huhuhuuh
..kakak ika makan Kuey Tiew Kungfu..hukhuk
..ika pon g makan jugak yg kakak ika punye tu..
..maklum la..
..smua makanan ika nak try..


..haaa..
..yang nie baru ika punye..
..air yang kat atas nie air honey dew !
feveret ^^

..yang kat bawah nie plak Nasi Goreng Tomyam..
..super sedap ! :)
..lain kali boleh la nak g makan kat sana lagi kan ? huhu


..so, sape yg dok kat Kota Bharu tu, boleh la singgah Restoren Wau nie..
..mmg sedap ! :)



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com