Pocoyo

..korang penah tengok citer POCOYO ?
..kalau korang tanya budak2, insyaallah budak2 kenal..
..hahahaha..
..citer POCOYO nie kat Astro Ceria :D

..ika suka pocoyo nie dah lama..
..siap ade semua video dia.hukhuk
..gambar2 dia pon ika kumpul..
..tp susah betul nak dapat anak patung pocoyo nie :(


..nie la POCOYO..
..comel kan ?
..kaler biru.hikhik
..geram jer tgk bnda nie..


..haaaa..
..yg kat atas nie pulak, gambar pocoyo dgn kawan2 dia..
..yg gajah kaler pink tu nama ELLY..
..yg itik tu plak nama PATO..
..yg anjing tu nama LOULA..
..burung yg besar tu pulak nama SLEEPY BIRD :)
..anak burung tu nama dia BABY BIRD..
..sotong tu nama FRED THE OCTOPUS..
..ulat warna kuning tu, CATERPILLAR ^^


..alahai comelnye..
..waaaaaaaaaaa..
..nak la anak patung pocoyo nie..
..kat mane la nak dapat bnda nie..




..nangis pon comel.hahahaha


..tgk ! pocoyo nak update website dia.hahahaha
..nak tengok website ? klik SINI
..jom ramai2 jenguk website Pocoyo yg comel nie :)


..nak tengok video lain ?
..search la kt youtube.hakhak..


p/s :: pekatunfeberetkorangpulak?

3 comments:

  1. comellah patung tu.... ika suke yg comel2 ek?

    ReplyDelete
  2. Salam, kalau saya nak koleksi video pocoyo ni bole tak kongsi? emel ke emel saya bole? aeidazahili@pmu.edu.my

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com