got a SECRET !

..hari nie nak update lagik..
..sbb hari nie kan cuti.hikhik
..nak story pasal citer yg dah lepas..
..maaf lah ye..
..baru sempat update..

..sebenarnya ika dah start keje kat tempat baru..
..31 Mac yang lepas ika start keje..
..Alhamdulillah, ika selesa dengan tempat keje baru nie..
..bukan setakat selesa..
..sangat selesa !

..then, balik keje hari first tu, my dearest sis ajak makan..
..dia tau adik dia suka makan..
..adik dia nie sangat kuat makan..huhu
..sbb tu makin hari, makin bulat o_O

..kitorang g makan kat SECRET RECIPE..
..dan yg nie adalah untuk kali kedua ika makan kat sini..
..cuma kali nie secret recipe kat tempat lain pulak..



..dan..
..ika xtau la nape benda nie jadi kat ika..
..tiap kali g makan kat secret recipe nie, makanan atau minuman yg ika nak selalu je xde..hukhuk
..sedih tau :(

..so, bila nak kena pilih makanan lain tu yang rasa berat hati sangat..
..nak jugak makan makanan yg ika order tu..
..tapi nak buat cmne kan..
..xde rezeki :(


..yang kat bawah nie je ika makan..hukhuk
..je ? je la sangat kan..hahaha




..sori sbb tak ingat makanan nie nama ape..hikhik
..tapi sedap la jugak..
..maybe sebab masa tu dah lapar sangat..
..so, makan je la mana yang ade..

..lain kali kena cari masa yang sesuai nak g makan kat secret recipe..
..masa tu kena make sure apa yang ika nak makan, mesti ade ! ^^



p/s :: thankstomybelovedsisandbro.



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com