tenkiu HaiLady !

..menaip entry sambil hati berbunga-bunga.hikhik
..ika menang lagik..

..sebelum nie ade join giveaway..



..alhamdulillah..
..ade jugak rezeki ika menang..
..ika tahu nie pon sbb terbaca kat blog CEMPAKA KUNING..
..nak tengok keputusan penuh ? klik SINI..


..ika akan dapat hadiah yg ditaja oleh HAiLady..

..nak kenal HAiLady ?
..jom ! ^^

Menjual pelbagai barangan seperti :

♥ BAGS 
♥ BAJU KURUNG READY MADE
♥ KAIN COTTON
♥ BLOUSE
♥ SHAWL
♥ KASUT
♥ KOREAN STYLE
 


..macam2 ade kat HAiLady nie..
..barang2 pon sume sangat2 cantik..
..rambang mata sampai nak pilih nak beli yang mana..
..hikhikhik..

..yang paling ika suka ENGLISH COTTON..
..ika suka corak polka dots nie..
..suka sangat2..hikhik
..then, ika memang suka dengan kain cotton..
..baju kurung ika pon ade yang kain cotton :)

..dan yang paling ika suka, SHAWL..hahaha
..memang tengah gilerkan shawl..
..tapi sekarang ika suka shawl yg pashmina je..
..shawl tu je yang ika selesa..
..shawl yg lain pon okey je..


..korang boleh klik SINI utk tau lebih banyak pasal HAiLady nie ^^

..thanks cik penganjur..
..thanks HAiLady ^^


4 comments:

  1. waaa.. tahniah.. ejulz lama dh x menang contest.. :(

    ReplyDelete
  2. rileks la ejulz..
    nnt ade la rezeki utk ejulz plak.hikhik

    ReplyDelete
  3. tahniah ye :)
    erm . sila bagi link URL post nie dekat hailadys page dan nyatakan disitu bahawa anda merupakan salah satu pemenangnye :)
    terima kasih dan tahniah ye >.<

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com