PC Fair

..entry kali nie nak story pasal PC Fair..
..PC Fair yang berlangsung di East Coast Mall, Kuantan, Pahang..
..bermula 02 Mac 2012 sehingga 04 Mac 2012 yang lepas..
..ika bersama member ika ditugaskan untuk menjaga booth accesories komputer :)


DAY 01


..hari pertama pc fair ika memang teruk..
..pc fair start pukul 10 pagi..
..ika dah keluar dari rumah pukul 9.15 pagi lebih kurang..
..nak g amik member kat umah dia dulu..
..yg sadis nye bila nak g tu, jalan kena sekat..
..kena bagi laluan kt Le Tour De Langkawi..
..lebih setengah jam gak la dok menunggu :(


..sampai2 je kat pc fair, dah start dah..
..dah la lewat..
..lapar pulak tu..
..tak sempat nak makan..
..gaji pulak tak msuk lagi time tu :(

..tapi ok la jugak hari tu sbb dapat jumpe Menteri Besar Pahang ^_^

*****

DAY 02

..hari kedua, ika dgn member datang lewat lagik !
..kali nie memang salah kitorang..hihi
..kitorang dah datang lewat, pastu siap g foodcourt, g makan :)
..hahahhahaha..
..sbb kitorang tak mahu sejarah berulang lagi..
..time pc fair memang tak sempatnye nak makan..
..orang punye lah ramai..

..hari kedua nie ika balik awal..
..x sanggup nak stay sampai pukul 10 malam..
..dah la rumah ika agak jauh dari tempat pc fair nie..
..drive pulak motor sorang2..
..tak sanggup :)

*****

DAY 03

..huh ! hari yang paling kitorang tak sabar..
..sbb nie kan hari terakhir :)
..tapi hari terakhir la hari yang paling memenatkan..
..sbb hari terakhir la orang makin ramai..
..time2 nie la nak dapatkan harga yang berbaloi-baloi..hihi

..hari ke 3 nie ika agak bagus..
..pukul 9.30 dah terpacak kat sana..
..booth ika pon xde orang bukak lagi..
..hahahahaha..
..so, dengan rela hati ika tunggu bos/madam ika dtg :)



..alhamdulillah, pc fair kali nie berjalan dengan jayanya..
..thanks untuk semua yang terlibat :)



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com