kehilanganmu :(


..dah lama tak update blog..
..update pon join giveaway..
..agak sibuk kebelakangan nie..
..terlibat dengan PC Fair :)

..yang tu nanti ika story..
..entry kali nie ika nak story satu kisah sedih*kot
..ika dah kehilangan flat keychain cik rongoks ika..


..keychain nie member ika yang bagi hadiah..
..dia tempah online..
..memang susah nak buat keychain cik rongoks nie..
..dan ika memang sayang sangat2..

..ika gantung keychain nie kat handbag ika..
..handbag tu ika bawak setiap kali g keje..
..then, memang ika tak perasan yang keychain nie dah takde..
..tengok2 je memang lesap..
..ika rase mungkin jatuh masa ika drive motor :(

..sedih sangat2 time tu..
..rase cam nak dok bawah katil sambil nangis..sob3

..yang paling menyedihkan lagi bila orang tu dah tak nak buat keychain cik rongoks nie sbb susah :'(
..nak buat cmne kan..
..bukan ika sengaja hilangkan keychain nie..


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com