gudbye Kak As, gudbye ICSS

..nie sebenarnye kisah lama..
..baru dapat update pasal story nie..
..sbb baru dapat copy gambar..hukhuk

..gambar kat bawah nie masa last day Kak As keje dekat ICSS..
..sbb Kak As dah pindah Johor Bharu..
..dalam ramai2 staf ICSS nie, Kak As la paling lama..
..dalam 5 tahun cam tu la..


..Kak As yang pakau tudung hitam kelabu tu.. ^^
..tak de nampak pon staf laki dalam gambar kan ?
..staf laki kat ofis nie tak ramai..hihihih
..dalam 3 orang cmtu la..


..pe yang ika boleh cakap, Kak As nie bila dia keje, dia sangat tegas.hikhik
..ika pon takut dekat dia..
..dia tak garang, cuma tegas..
..tapi dia sangat baik hati :)


..nie plak kek yang client bagi kat Kak As..
..tapi Kak As cakap kek tu rezeki kitorang..huhuhu
..ika pon tak sempat nak makan kek tu :(
..kalut dok kemas barang utk PC Fair..
..kalut la sangat kan? hahahhaha..
..padahal dok main2 dengan Rubi dekat belakang..



..tengok la kakak2 ika nie dok layan perasaan..
..lepas penat kena susun barang untuk PC Fair..
..siap main tolak2 troli lagik ! ^^

..ika pon dah tak keje kat sana dah..
..sbb ika dah balik dok Kota Bharu pulak..
..takmo dah dok Kuantan :(


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com