wohooooo ! dapat hadiah !



..update lagik ! ^_^


..baru2 nie ika dapat hadiah..
..hadiah ke ?
..lebih kurang hadiah la kot..
..ika dapat bungkusan dari Kelantan..
..bungkusan drpd akak tersayang, Kak Mawar ^_^



..ika dapat 2 ketul novel dan 2 ketul CD..
..novel PRETTY LITTLE LIARS & KUSERU RINDU ITU..
..cd plak ika dapat cd citer THE LAST SONG & YOU AGAIN..



..mesti ada antara korang yg penah tgk citer PRETTY LITTLE LIARS nie kan ?
..kat tibi pon penah ada kan citer nie ?
..ika suka lagu dia..
..SECRET ^_^ ..
..best ! ..
.

..ika baru je bercadang nak beli novel KUSERU RINDU ITU bila gaji bulan depan masyuk.kih3..
..tp itulah namanya rezeki..
..xsempat beli, dah ada yg sudi bagi ^_^



..setakat nie ika dah tengok movie THE LAST SONG tu..
..sedih citer tu..
..bila ayah dia meninggal :'(
..suka tengok citer tu sbb ada Miley Cyrus ^_^


..ada masa nnt, ika buat review movie tu :)


p/s :: thankskakmawarmuah :D



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com