sepupu & sepupu & sepupu




**amaran ! ini adalah entry yang penuh dengan gambar ^_^
 
..apabila sepupuA berjumpa sepupuB..
..dan sepupuA-sepupuB itu pulak berjumpa sepupuC ^_^

..mula2 sepupuA pergi ambik sepupuB kat rumah kakak dia..
..walaupon perjalanan agak jauh..
..namun, sepupuA gagahkan jugak.kih3
..dengan harapan sepupuB akan belanja sepupuA makan pizza walaupun hakikatnya sepupuA xsuka makan pizza..

..destinasi pertama kami ialah Megamall Kuantan :)

..so, sepupuB bawaklah sepupuA makan kfc..
..sbb kfc tu memang feveret sepupuA ^_^





..yang nie plak konon2 dok kat negara jepun..
..jepun la sangat kan ? hahahaha
..kalau korang penah pegi megamall, mesti korang tau gambar nie ika amik kat mana ^_^
 

..konon2 buat treatment kat London Weight Management..
..huhuhuhu..
..ika xtahu la kan kalau badan ika yg cm gitu buat treatment kat sana, kuar jadi badan saiz pe plak ^_^
 
 
**waiting for someone :)



..tatkala menunggu kedatangan sepupuC..
..sepupuA dengan sepupuB pon kemain lagik amik gambar..
..kitorang nie jarang2 sekali baru jumpa..

*****

..destinasi kedua, TAMAN ESPLANADE ^_^
..kali nie kami dah bertiga..
..sepupuA, sepupuB dan sepupuC..

..sepupuA dgn sepupuC bawak sepupuB jalan2..
..sebab sepupuB nie bukan stay kat Kuantan..
..so, dengan baik hatinya sepupuA dgn sepupuC nie bawak je ke mana sepupuB nak g..huhu
 



..sesungguhnya kami sangat teruja di sini..kih3
..teruja dengan keindahan ^_^
..memang cantik sangat pemandangan kat sini..
 


..ke'eksaited'an kian terserlah tatkala hari makan gelap..
..tak sabar nak tengok lampu..hahahaha
 

*****
 
..destinasi ketiga, HTAA..
..melawat atok ^_^

***** 

..then, kembali semula ke Taman Esplanade sebelum balik rumah..
..menikmati keindahan pada waktu malam plak :)
..comel sangat ! ^_^
..dengan lampu2..
..cam ika nie tak penah g sana je..hahaha
 




..harap sepupuB berpuas hati la dengan trip nie..
..trip ?? kih3
..lain kali datang la lagi ye Kuantan :)


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com