my best friend ^_^



..malam nie nak update blog pasal kawan baik ika ^_^
..biasa ika dok citer pasal geng bas sekolah ika kan ?
..yg nama ADIB tu..
..tp skrg nak story pasal sahabat baik ika yg sorang lagi..
..kali nie guy, not girls..hihihi
..the one and only kawan baik ika yg lelaki..


..nama dia Iqram..
..kitorang kawan time kecik2 dulu lagi..
..tapi dulu mase kecik2 dia gemuk..hahahaha
..sekarang dia lagi kurus dari ika ! :(

..jarak antara rumah ika dgn rumah dia pon dekat je..
..selalu ptg2 dia pusing satu kampung..
..nak buat cmne kan..
..dia ketua kampung..
..ketua kampung la sangat kan..huhuhu

..tapi tu dulu la..
..zaman2 muda remaja..
..skrg pon muda lagi ^_^
..cuma skrg masing2 sibuk..
..ika pon dh lama xjumpa dia..
..cuma bhubung dlm fon je la..
..tu pon jarang2 sekali..

..kitorang bukan bleh sgt jumpa2 nie..
..asal jumpa jer nak gaduh..

http://www.emocutez.com


..tp dialah sahabat ika selama-lamanya..
..walaupon kitorang selalu gaduh.huhu
..dia sahabat terbaik ! ^_^

..dia selalu bagi support..
..dia bagi semangat..
..dia simple..
..yg paling best, dia belanja makan sizzling..hihihih
..dia jugak pendengar yang setia even kita dok membebel ntah pape2..

..ika sentiasa doakan yg terbaik utk dia..
..tabah hadapi segalanya..

http://www.emocutez.com


..dan anak patung kat atas nie dia yg bagi since Sept 2010..
..thanks bro ! ^_^
..kita akan tetap kawan sampai bila2..



p/s ::akutaksabarnaktengokkokawendengansape.


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com