10 rumah anak patung tercantik

..jom layan gambar2 rumah doll yg cantik2 nie..
..nampak cm real je..
..hakikatnye nie semua kecik2 jer..hu3

1.       Frida Khalo Doll House


2.     $82 000 English Doll House


3.      Kaleidoscope Doll House


4.     Dust Doll House


5.      Henry Colbert's Doll House


6.      Bosdyk Doll House


7.      Eco-friendly Doll House


8.      Bag End hobbit hole Doll House


9.      18th Century French Chateau Doll House


10.  Hostel Doll House


Read More

gabungan LUKISAN & FOTOGRAFI

..untuk beberapa seniman, gambar biasa tidak cukup menarik sehingga mereka memutuskan untuk mengambil beberapa usaha ekstrim dalam mencipta sesuatu yang sama sekali berbeza dan unik..


..BEN HEINE adalah salah seorang seniman yang berani dan tidak takut untuk mencuba melakukan hal-hal yang mustahil..   


..dalam rangka untuk mencipta karya seninya, Ben sangat bagus dalam tiga perkara: melukis, menyeimbangkan atau kedudukan dan mengambil gambar..
..karya seninya mengandungi kesemua dari ketiga-tiga kemahiran gabungan..

..lukisan Ben sangat2 menarik..





























Read More

Day 2 :: 30 Things In 30 Days Challenge

Day 2
Your favorite movie

..movie yg ika paling suke tengok? Hi3
..ika xsuka tengok movie2 lasak, korea, romantic..
..ika suka tgk movie kartun..ha3

..movie yg paling ika suka setakat nie ialah DESPICABLE ME..


..sgt2 best citer nie..
..ika tengok banyak kali pon xpuas..ha3
 http://www.emocutez.com
..ika siap buat bunyi mesej kat fon ika yg agnes buat bunyi pipi dia tu..hi3
..paling best citer nie bila tgk 3 beradik yg comey tu..
..terutama sekali ofkos la AGNES..
..sgt2 comey =)


http://www.emocutez.com


..dlm laptop ika xde pon movie2 selain drpd kartun..
..ika tgk jugak movie2 selain drpd kartun tp xde la minat sgt cm ika minat kartun..
..jangan ingat org yg minat kartun nie xmatured ye..
..ika terSANGAT la matured..
..ye ke? ha3..

Read More

Awak tulis pasal saya ek!

..haaaaa..
..awak..
..thanks ek sbb awak dh buat saya senyum sorang2 depan lappy saya nie..
..hahahhahahah..


..thanks ek ain cayam for d entry..
..love u lalim =)


Read More

JOIN BLOGLIST MISZLULLABY


SAYE NAK JOIN BLOGLIST MISZLULLABY!

Read More

Invisible Clothes

..hari nie ika nak share 1 bnda nie..
..baju invisible..
..lawa woooo..



..hihihihi..
..korang penah jumpa x baju yg cm gini kat mana2 kedai?
..lawa kan?
..nampak cam btol2 xpakai baju daaaa..

..kalau yg xde body tu bleh la try pakai baju nie..
..sah2 akan nampak cm tough je..
..walaupon x..ha3
 http://www.emocutez.com
..kat mne ek nk cari baju nie..
..kedai baju mana la ade jual..hu3
..hajat di hati nak beli 1..(perasan)
..nak bagi kat sape la..

p/s :: ensem kan model tu =)

Read More

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com