suka budak tak suka badak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers ^_^

..sejak bertukar profession nie, rase rindu sangat2 dekat budak2 dekat taska & tadika..
..dulu keje tiap2 hari jaga budak, main dgn budak..
..skrg keje ngadap pc, ngadap invoice, ngadap payment voucher, ngadap no siri sampai naik juling mata..
..haishhhhhh..


..rindu sangat2 nak buat tarian chicken dance smpai semput..
..rindu nak nyanyi lagu wheels on the bus sambil buat gaya drebar bas..
..rindu nak makan dgn budak2 kat taska..
..rindu nak buat susu utk budak2 sambil try cket2..
..rindu nak guling2 atas lantai sampai bersih lantai tu..
..rindu nak mandi dalam kolam dgn budak2 sambil buat aksi terjun xsenonoh..

..dulu keje enjoy je sbb main dgn budak..
..suara budak2 nangis tu dh ibarat lagu..
..skrg dgar bunyi tgn dok menaip je la..
..tu pon lagu jgak.. ^_^


..tp apa kaitan nye plak dgn badak?
..ntah..
..konfius..
..xsuka badak..


..walaupon dia pakai baju kaler pink..
..walaupon dia agak chumel dalam gambar nie..


4 comments:

  1. weee
    suke budak2
    bessshhh
    napelah gambo tu comei sgt
    hehehe

    badak pon comei gak
    kekkee

    ReplyDelete
  2. nak tahu value blog ?
    http://syamiminazifa.blogspot.com/2011/12/nak-tahu-value-blog-korang.html

    ReplyDelete
  3. aimie :: hhahhahah..badak pakai baju kaler pink mmg comel ;)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com