a picture of the person you do the craziest things with

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers ^_^

..nampaknya dah masuk hari ke-13 ika join challenge nie..
..tak sampai separuh pon lagik..
..haishhhhh..

..jom tgk soalan untuk hari ke-13..

Day 13 - A picture of the person you do the craziest things with.


..nie la org yg ika buat benda2 giler..
..pe benda2 giler yg ika buat?

..benda paling giler ika penah buat..
..naik family raft dekat Gambang Waterpark dgn diorang nie..
..memang konfem xnak naik dah lepas nie..

..yg ika xfaham cmne la diorang boleh siap gelak2 naik family raft tu..haishhhh
..orang lain mase naik tu dah bertempik dah..
..diorang nie lain cket..
..belum naik dah bertempik-tempik dah..
..bukan bertempik sbb takut..
..tp sbb suka dan teruja..

..yg ika nie plak dah semacam..
..cuak !
..mmg xnak naik dah benda tu..
..mmg pucat la muka lepas tu..
..waaaaaaaaaaa..
..kenangan paling teruk ! dem !
..dan benda paling giler ika penah buat !


2 comments:

  1. x taw bile nk smp gambang waterpark
    ayooo
    mest bessshh kan
    hehehehe :))

    ReplyDelete
  2. mmg best utk org yg sukakan bnda2 xtreme.hahhahah

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com