ole-ole dari Switzerland

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers ^_^

..dah masuk minggu ke-3 ika bekerja di Intersoft Computer Sales & Services nie..
..alhamdulillah..
..ika rase selesa keje kat sini ;)
..kawan-kawan kat tempat keje baik & sporting..

..minggu pertama ika masuk keje, ika sempat jumpa boss ika sekali je mase tu..
..then, boss ika dgn isteri dia yg jgak boss kat tempat ika nie pegi melancong ke Switzerland..

..then, minggu lepas diorang dah pon selamat pulang ke Malaysia..
..alhamdulillah..
..boss dgn madam bagi kitorang ole-ole dari Switzerland..
..ika xsangka la jugak sbb ika kan baru je keje kat situ tp dapat jugak ole-ole dari Switzerland..
..hihihihi..

..madam bagi fridge magnet dari Switzerland..




..walaupon ika xpenah sampai Switzerland, ade jgak kenangan dari negara tu..
..hhuhuhuuhuh..
..thanks boss & madam !!

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com