lepak !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..minggu lepas ika berkesempatan keluar lepak dekat Tutti Frutti, Kota Bharu, Kelantan..
..keluar lepak dengan Min (partner blogshop ika)..
..so, kitorang keluar lepak untuk bincang mengenai blogshop kitorang tu..





..kebetulan masa kitorang nak g lepak kat tutti frutti tu, kak long dgn abg ipar ika bru sampai Kota Bharu..
..diorang drpd Terengganu..
..diorang pon nak join sekali..
..walaupon kepenatan ^_^ ..


..dan kebetulan jugak..
..malam yg kitorang keluar lepak tu, ade perlawanan bola sepak antara Malaysia VS Bahrain..
..so, tutti frutti malam tu agak ramai..
..walaupon musim hujan..hihihihi


kak long dgn abg ipar khusyuk tgk bola :)




..ika rase dalam banyak2 tutti frutti yg ika penah pegi..
..yg nie paling lawa..
..sbb dia ade banyak tempat duduk..
..then, kawasan sekitar dia yg super cantik !
..dekat dengan taman plak tu ^_^



..kitorang bukan saje2 keluar lepak..
..ika dgn min bincang pasal blogshop Mia's Craft..
..kitorang ade buat sale sepanjang bulan Disember nie..
..so, kalau korang berminat, boleh la ke blogshop Mia's Craft..
..pelbagai barangan kraf dijual dengan harga yg sangat berpatutan..




p/s :: nie kali ke-6 ^_^



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com