angry bird ^_^

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers ^_^

..ika sebenarnya tak minat sgt dgn angry bird..
..bukan tak minat sgt..
..mmg tak minat..hihihi
..ika tak penah main game angry bird..
..ntah nape..
..tak minat..

..orang lain mmg minat sgt dgn angry bird nie..
..budak2 lagi la kan? huhuhu..
..aniq pon suka angry bird..

..then, min (partner ika) baru je belajar cmne nk buat angry bird guna kain felt..
..so, dia pon tunjuk la kat ika..
..for sure la yg dia tunjuk tu angry bird kaler merah..
..then, min tanya ika nak ke x..
..ika pon ape lagi..
..mmg nak la kan..

..ika sruh min buat kaler pink kat ika..
..min cm pelik jugak mula2 tu..
..mne ade angry bird kaler pink..
..tp ika xkira..
..ika nk angry bird ika kaler pink jugak..
..huhuhuhu

..so, min pon buatkan kaler pink utk ika ^_^


..thanks min !! ..
..lawa x?
..kalau nk tempah, bleh la ke Mia's Craft ^_^

3 comments:

  1. mas pon xminat angry bird..tp akhenya terjebak gak bila tgk anak men..keh3...mcm nk roder gak keychain cmtuh..chumel..

    ReplyDelete
  2. cemana nk wat icon chumel tiap kali upload gambo kat blog eh?

    ReplyDelete
  3. hihihiih..nnt boleh la order kt Mia's Craft ek..byk lg benda yg comel2 kat sana (sempat lg pomote nie.hahaha)

    yg tu nama dia watermark ^_^
    snang je nak buat :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com