tag again !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..kali nie ika nak melangsaikan lagi satu hutang tag..
..tag oleh dyla :)
..tag nie lebih kurang tag yg ika buat sebelum nie..
..sebelum nie ika ditag oleh Hazel :)

..cam biase, jom tgk rules dulu..


..dan kat bawah nie plak soalan2 yg ika kena jawab..


http://www.emocutez.com ape nama ayah punya atuk? haa
http://www.emocutez.com Dollah

http://www.emocutez.com ape nama kucing jiran korang? comel? Jantan or betina?
http://www.emocutez.com jiran ika tu mak saudara ika la.
http://www.emocutez.com dia mmg suka bela kucing.
http://www.emocutez.com kucing dia semua ade lbih kurang 11 ekor.
http://www.emocutez.com nama kucing tu tak tau la plak ika.hihihi
http://www.emocutez.com comel kot !
http://www.emocutez.com jantan ade, betina pon ade :)

http://www.emocutez.com ape nama jiran korang belah kiri?
http://www.emocutez.com ika panggil "Mok Su Yoh"

http://www.emocutez.com korang kenal tak jiran korang punya sepupu? apa nama sepupu dia?
http://www.emocutez.com jiran ika nie adalah mak saudara arwah papa ika..
http://www.emocutez.com so, maybe ika penah jumpe sepupu dia cme ika x ingat la plak name sepupu dia.hihihi

http://www.emocutez.com jiran korang pakai kereta jenama apa? kereta ayah korang plak kereta apa? mana lagi murah?
http://www.emocutez.com jiran ika pakai kereta viva..
http://www.emocutez.com arwah papa ika guna kereta wira..
http://www.emocutez.com so, wira kot lg murah.
http://www.emocutez.com ika xtau la bab2 kereta nie.hahaha


http://www.emocutez.com selalu shopping barang raya kat mana? bape ratus habis selalunya?
http://www.emocutez.com xshopim pom..hihihi
http://www.emocutez.com org lain yg shopim :)


http://www.emocutez.com suka pakai beg yang macam mana?
http://www.emocutez.com beg yg simple.


http://www.emocutez.com kalau korang pengawas sekolah, macam mana nak bagi diorang tu respect kat korang?
http://www.emocutez.com buat muka comel.hahahahaha


http://www.emocutez.com sayang mak kan? selalu tolong mak cuci pinggan tak kalau pinggan dalam sinki tu bertimbun?
http://www.emocutez.com ofkos la tolong cuci.
http://www.emocutez.com mama tak suruh pon, awal2 lg dh cuci.
http://www.emocutez.com tak tahan mataku tgk pinggan2 bertimbun dlm sinki.haishhh


http://www.emocutez.com soalan dah nak habis ni. soalan apa lagi nak tanya?
http://www.emocutez.com berapa umur awak? hahahahha


http://www.emocutez.com dah ready nak menghadap hari kematian?
http://www.emocutez.com belum.




..dan sekarang giliran ika plak utk buat soalan :)


1) warna baju yg korang pakai sekarang?
2) makanan terakhir yg korang makan sebelom jawab soalan nie?
3) lagu yg korang dengar sekarang?
4) korang kat mana sekarang?
5) korang kuar g mane hari nie? best x?
6) kuih kegemaran korang? kalau bleh, letak sekali gambar.bleh jugak ika kenal kuih tu.hahaha
7) makanan yg paling2 korang suka?
8) makanan yg paling2 korang tak suka? nape?
9) suka tutti frutti tak? hahahaha
10) rekomen satu tempat makan yg best utk ika :)
11) ucapan utk hari ni?


..cm biase ika akan tag korang dkt korang punye shoutbox :)
..korang perasan tak banyak sgt soalan pasal makan? hahaha
..sbb ika suka makan..huhu


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com