Menara Tinjau Tambatan D'Raja Kota Bharu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..ika nak share dekat korang satu tempat menarik kat Kota Bharu, Kelantan..
..dulu tempat nie biase je..
..xde la semenarik skrg..
..siap dgn lampu2 lg..hihihi
..ika dapat tahu pon bila abg ika yg bawak g kat menara tu..


..balik Kelantan 3, 4 hari yg lepas, ika sempat jugak g lepak2 dengan adik kat menara tu..
..best :)
..daripada sana, kita bleh tgk sungai..
..pemandangan yg sgt cantik !



..walaupon dah 21 tahun ika tinggal kat Kelantan, ni adalah pertama kali ika jejakkan kaki ika kat menara tinjau nie..
..hihihihi..
..untuk pengetahuan korang jugak, kita bleh naik kat menara tu..
..tp ada time2 dia la..
..dan kena bayar ye..hihihi
..tp malam xde..
..sampai pukul 5 ptg je bleh naik atas menara tu :)

..kalau korang datang waktu malam lagi best !
..sbb waktu malam lg cantik :D
..dengan lampunye..
..haishhhh..



..best lepak2 kat sini..
..kawasan yg cantik & bersih..
..hope dapat datang lg kat sini..
..lain kali nak naik menara tu :D

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com