mama + hospital + befday

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..entry kali nie utk mama ika..
..ika sempat balik tgk mama ika kat Hospital Raja Perempuan Zainab, Kota Bharu, Kelantan..
..naik bas jumaat malam..
..pagi sabtu sampai Kelantan :)
..sgt2 rushing..haishhh

..dalam pukul 2 petang ika g hospital nak tgk mama..
..sampai je kat hospital, xbleh masuk sbb waktu melawat dah habis..
..lagipon hanya 2 pelawat saje dibenarkan masuk dalam 1 masa..
..so, ika dgn kakak ipar pon ejas la dia punye guard..hihihi
..dapat jugak masuk walaupon kejap..


..then, lepak jap kat Jom Heboh sambil tunggu pukul 5 petang..
..waktu melawat :)
..pergi beli kek untuk sambut befday mama kat hospital..
..walaupon mama xbleh makan makanan manis..
..ye la..
..pesakit jantung..
..nnt lg teruk mama sakit..
..tp mama dah cakap yg dia nak bagi kat nurse yg jaga dia kat hospital..
..so, ika pon beli la jugak..

happy birthday yg ke 52 mama :)

..mama cakap malam tu nurse kat hospital tu ramai2 nyanyi lagu happy birthday dekat mama..huhuhuhu
..patutnye diorang kena nyanyi masa ika ade kat sana..
..hahahaha..
..kalau x, bleh la ika rakam..
..bleh jugak ika amik gambar :D


..Happy Birthday ma :)
..ika harap mama cepat sembuh..
..jaga diri, jaga kesihatan..
..insyaallah, ade masa ika balik Kelantan lagi..

..alhamdulillah, mama pon dah keluar dari hospital..
..duduk rumah senang cket..
..adik beradik ramai..
..insyaallah diorang akan jaga mama sebaik mungkin :)

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com