magic !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..korang suka tengok magik tak?
..ika suka :D
..suka tengok je tapi xde la sampai rase nak buat magik jugak..
..best tengok diorang buat magik..
..kadang2 tu magik diorang tu di luar fikiran ika..hahaha
..tak sangka diorang bleh buat cmtu..



Cyril Takayama

..suka tengok magik dia..
..best !
..yg nie mmg wajib tengok..

*****

FUYOO MAGIC


Syahril

..salah sorang ahli silap mata dari Malaysia yg ika suka :)
..tapi dah lama tak tengok magik dia..

*****

BREAKING THE MAGICIAN'S CODE



Breaking the Magician's Code : Magic's Biggest Secrets Finally Revealed adalah satu siri rancangan televisyen di mana kaedah di sebalik helah dan ilusi magik diterangkan.

..yg nie pon best..
..sbb dia tunjuk kat kita cara2 buat magik..
..hahahahaha..

..yg paling best bila tengok magik nie adalah reaksi penonton..
..hahahahaha..
..macam2 reaksi kita dapat tengok..
..ade yg terkejut..
..ade yg buat tak tahu je..
..macam2 lagi la :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com