Klip 3GP | Movie 10

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..ika nk review filem Klip 3GP plak..
..ika baru je tengok..
..semalam..hahaha

..sebenarnya xnak tengok..
..sbb member cakap xbest..
..then, semalam rasa boring sgt..
..so, tengok je la..

KLIP 3GP


SINOPSIS ::

Ada 4 kisah dalam Klip 3gp yang ditulis oleh Sofea Aliza. Filem ini memaparkan perkara benar yang telah terjadi di kalangan masyarakat kini berhubung penyalahgunaan teknologi. Kisah pertama ialah mengenai Eddie yang menikmati kejayaan dalam perniagaan internet pada usia 20-an.
Kisah kedua ialah tentang Maya Akhtar lakonan (Mimi) seorang wartawan yang komited kepada kerjayanya, tapi malang sebab dia menjadi mangsa ugutan Sunny yang memiliki rakaman video hubungan sulit mereka.
Kisah ketiga ialah tentang Suria, Mina dan Zakiah, tiga gadis remaja yang keluar malam untuk berhibur tetapi telah mengalami peristiwa yang menyeramkan apabila mereka diganggu makhluk halus.
Kisah ke empat ialah mengenai Sandra seorang pelajar yang menjadi mangsa deraan Jefri. Suatu hari Sandra telah diperkosa oleh sekumpulan lelaki bermotosikal ( mat rempit) yang diketuai oleh Jefri dan abang kandung Sandra sendiri bernama Burn. Mereka merakamkan kejadian rogol itu dalam telefon bimbit.
Kisah mereka berempat ini berbeza beza tetapi saling berhubung kait antara satu sama lain, kisah penyebaran video klip 3gp yang meluas dalam masyarakat melalui internet. Kisah mereka bertembung dalam satu kemuncak yang dramatik...bg ika filem nie biase je..
..ika xfaham citer nie sebenarnya..
..hihihihi..


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com