"Guest" tak dikenali

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..ika just nk gtau yg ika terpaksa buang ika punye shoutbox..
..sbb ika bru je beberapa hari lepas dapat "Guest"..
..tetamu yg malu nk kenalkan diri..

..mungkin "Guest" tu akan ckp cmnie, "eleh ! takut la tuh.sbb tu buang shoutbox !"..
..hahahahahha..
..see ! ika dh tau "Guest" akan ckp cmtu..

..ika rase ika kenal dgn "Guest" nie..
..sbb hanya dia je yg suke buat cmnie..
..tp xbaik tuduh2 nie..
..so, let it go ^_^..
..ika just tak nak "Guest" tu buat kotor kat blog ika nie..
..penat nak sapu sampah..


..shoutbox nie pon ika rase ika baru je letak dalam sebulan cmtu..
..ika xnk besarkan hal nie lagi..
..so, kamu pon berhenti la buat keje camni ye..
..pe kamu nak cakap, cakap la..
..terpulang pada diri masing2..


..ika dah ade shoutbox baru..
..xnak conteng ke?
..even kamu "Guest", ika still boleh jejak siapa kamu ^_^ ..

..pengalaman mengajar ika..
..dulu ika penah kena..
..skrg kena lagi..
..bila semua ni nak berakhir..


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com