9 tahun yang lepas

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..ramai je yg dok sembang2 pasal result upsr..
..result anak, adik, anak saudara, sepupu dan banyak lagi..
..dan ika plak xde sape2 amik upsr tahun nie dalam family ika..
..semua dah besar..
..anak saudara plak 2 tahun lg baru amik upsr.hihi

..cm lucu plak bila ingat balik mase skolah rendah dulu..
..time budak2 lg..
..kat sekolah dulu ika paling xsuke subjek Sains..
..sangat2 tak suka..hihihi
..nak cakap cikgu garang, xde la garang sgt pon..
..tp ika mmg xbleh la dgn Sains nie..
..cuak cket.hahahaha

..tahun 2002 ika amik UPSR..
..mase tu utk bdak2 yg amik UPSR nie, kitorang ade program cm ibu/ayah angkat..
..ibu/ayah angkat tu program di mana setiap pelajar tahun 6 akan dibahagikan kepada beberapa kumpulan..
..satu kumpulan tu dalam 4 org cmtu la..
..ika pon dh tak ingat..
..then, setiap kumpulan tu akan dijaga oleh sorang cikgu :)

..so, cikgu tersebut akan bertanggungjawab utk pantau kitorang yg dibawah dia tu..
..cm setiap kali abes exam bulanan, dia akn check la kita punye report card tu..
..dia jugak akan tanya dan bantu kita bila kita ada masalah..
..cam mak ayah kita la :p

..best jadi budak yg amik UPSR nie..
..banyak program yg pihak sekolah buat utk kitorang..
..hihihihihihi..

..alhamdulillah..
..result UPSR ika pon memuaskan..


..dengan result nie, ika berjaya masuk ke SMK Agama Tangok..
..bermula la kehidupan baru..
..kehidupan di asrama selama 3 tahun :)

..rindu sangat2 dengan zaman sekolah rendah..
..rindu dengan cikgu2..
..rindu dengan kawan2 yg semuanya dah ada karier masing2..

2 comments:

  1. hihi..kira kte sebaye la..mawa pon upsr 2002..tp,,dpt 3a2b jew..huhu

    ReplyDelete
  2. hihihi..
    sebaya ! :D
    xpe..bnda dah lepas :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com