joging kat taman gelora

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..Alhamdulillah..
..pg td ika berkesempatan untuk join kak long ngn abg ipar ika g joging kat Taman Gelora, Kuantan..
..ingat senang ke Noor Atikah nak bangun awal pagi hujung2 minggu..huhuhu

..dalam pukul 7pg kitorang bertolak ke Taman Gelora..
..mata dah macam nak tertutup mase dlm kete..
..mana taknye..
..semalam pukul 4 pg baru bleh tdo..
..disebabkan masalah hati & perasaan..
..sabar je la :)

my kak long & abg yie

berbekalkan kasut hello kitty


konon2 letih :)


..best tgk ramai org bersenam kat sini..
..ika xpenah tgk benda2 cmnie sebelum nie..
..mmg terkejut la jugak..
..sebelum nie mane ade ika ikut kakak ika g bersenam..
..baik ika tdo kat bilik..
..hahhahahha..

..tapi hari nie tergerak hati nak ikut..
..alhamdulillah..
..insyaallah minggu depan plak kita berjoging :)
..mase muda nie la nak jaga kesihatan btol2..
..bila dah berumur pon nnt kita still kuat dan sihat..hihi
..so, jagalah kesihatan anda semua..

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com