get well soon ma :'(

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..pg td ika dikejutkan dengan berita mama ika dimasukkan ke salah sebuah hospital dekat Kelantan..
..rase terkejut jugak pada mulanya..
..pg2 lg kakak ika dah call..
..ika doakan mama ika cepat sembuh..


..dari masa ke masa, ika call family kat sana..
..utk tahu perkembangan mama..
..doktor cakap mama ika dah kena semula strok..
..dulu mama ika penah kena strok..
..alhamdulillah, bila dh dok makan ubat dan tambahan plak dok mengurut selalu, mama dh boleh jalan slow2..

..then, kali nie mama kena plak strok..
..doktor cakap strok tu dah tahap kedua..
..dan mama ada masalah jantung dan paru-paru..
..ya Allah..
..besarnya dugaan dari-Mu..

..kalau boleh mahu je ika balik terus malam nie ke Kelantan..
..tapi kena jugak tunggu malam esok..
..esok kena keje..
..last day keje kat sana..
..insyaAllah malam ika akan bertolak balik Kelantan..


..ika harap semuanya ok..
..harap sangat2 tak ada pe2 yang berlaku di luar jangkaan..
..alhamdulillah ika sempat bercakap dengan mama tadi..
..lega rasanye dapat dengar suara mama..

..mama sebenarnya bercadang nak datang Kuantan hujung minggu nie..
..nampaknya ika yang kena balik Kelantan utk jumpa mama..
..ika baru je nak buat surprise utk mama sempena befday mama kelmarin :'(
..hari ni ika plak yg terkena surprise tu..

8 comments:

  1. jangan susah hati k ika..
    moga mama ika cpt smbuh..:D

    take care..

    ReplyDelete
  2. moga mama ika cepat sembuh ea.. aminn :)

    ReplyDelete
  3. ira :: thanks..doakan utk mama ika ye..

    ReplyDelete
  4. dengan izinNya, mama kamu akan sembuh...ramai kawan2 blogger doakan kesihatan mama kamu

    ReplyDelete
  5. kita sama2 doa mama ika sehat ehh...insya'ALLAH mama ika tkd pape..
    aminnn... :)

    ReplyDelete
  6. apodahjadi :: thanks..insyaallah mama ika akan sembuh..aminnn

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com