cincin tunang ?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers :)

..topik kita pada hari nie ialah "tak semestinya saya pakai cincin, saya dah berpunyer mahupun dah bertunang mahupun dah berkahwin"
..hahhahahahha..
..panjang kan tajuk topik kita hari nie..

..sekarang nie dah ramai yg pakai cincin..
..tak kira la single ataupon in a relationship..
..kalau engaged dgn married tu, ofkos la kan pakai cincin..

..ika plak?..
..yes ! ika memang pakai cincin..
..dh bape tahun ntah..
..lupa la plak..
..cincin nie kakak ika yang bagi..
..ika tak suka perhiasan drpd emas..
..ika lebih suka perhiasan drpd perak :)


(+_+) tgk la tangan yg dh kuar semua urat2
hahahahaha
yg penting tahi lalat maintain jer
cincin pon dh senget
sbb ika dh kurus @ cincin tu yg besar?

..tak semestinya ika pakai cincin, ika dh berpunye..
..dan paling penting, tak semestinya ika pakai cincin ika dah berTUNANG..
..dah bertunang atau belum, hanya kami2 saje yg tau :)
..huhuhuhu..


..cincin nie kakak ika yang bagi..
..dah kakak bg kat adik..
..sbgai tanda adik sayang kakak, adik pakai la :)
..kan kalau tak pakai, ade yang terasa hati..
..sebak di dada..hihihi

..lagipon cincin nie agak cun..
..yg paling best plak bila cincin ika nie sebijik sama macam cincin kahwin kawan ika..hihihi
..mase sama2 keje dgn dia dulu..
..ika xperasan pon cincin kitorang sama..

..then, dia la yg gtau kat ika..
..siap tunjuk lagi cincin kat jari dia tu.huhuhu..
..seyes! mmg sama :) ..
..rase kelakar pon ade..
..tak tahu..
..dia cincin kahwin..
..ika plak cincin saje2..hahahaha

okbai

2 comments:

  1. kama suka gak pakai cinci
    ummi yang bagi
    dr kecik lg simpan..=))

    ReplyDelete
  2. btol tu..
    ika pon ade cincin yg mama bg..
    tp emas la..adoii

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com