Artzooka

..hari nie ika nak kongsi dgn korang tentang 1 rancangan nie..
..ika tengok kat tv td..
..first time tgk terus jatuh tergolek2..hahaha

..time2 hati tengah patah sejuta nie, baik ika tgk citer yg bleh buat hati ika yg dh patah tu bercantum balik..


**ensem kan hos dia? hahaha

..rancangan nie sesuai utk semua..
..pe yg best ialah dia tunjuk cara-cara nk buat mainan dan banyak lagi la dengan menggunakan bahan terbuang :)

..dan ade jugak game untuk korang main..
..huhuhuuu..

..ika suka sbb dia tnjuk mcm2 bnda yg kita bleh cipta sdiri..
..so, lepas nie, bleh la ika hias bilik ika penuh dgn mainan ciptaan sdiri..hahahah
..mmg comel la dia buat..
..simple dan sgt menarik..

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com