fb fb fb :)

..entry bengang..
..asyik bengang je ika nie..ha3
..bila la nak tak bengang..
..betol ke x ntah ayat ika..
..xkesah la :)

..ptg td ika bengang dgn fb..
..ika nie jenis yg suka on fb walaupon kt chat tu buat off..
..ika akan biarkan fb ika tu..
..then, ika akan buat keje lain..

..cm td, ika dok ruang tamu..
..layan citer melayu kat astro prima..
..tibe2 ika rse citer tu best..
..so, layan la sampai habis tnpa menghiraukan fb kat dlm bilik.hi3

..bila ika masuk tgk fb tu..
..tibe2 je jd cmnie..



..dia cakap kat ika yang "Account Temporarily Unavailable"..
..sdangkan ika xde buat pe2 pon kt fb ika :(
..bila refresh banyak kali, nasib baik dia dh ok..
..kalau x, xtahu la ika..
..adoyaiii..

..mungkin fb tu nak bergurau dgn ika..hi3
..saje la tu kan..
..bulan2 puasa nie..
..gurauan manja :)


8 comments:

  1. dia nk bermesra tu ngn ika puk puk nie.. kuikuikui..

    ReplyDelete
  2. hahahhaa
    perli ika ek.
    siap la nnt.hu3

    ReplyDelete
  3. heee
    sbr ye...Fb ni mang sengol sikit

    ReplyDelete
  4. fb mmg wt masalah.td kak su pom kene g2 gk..sebab tu su dh xlyn fb dh..hehehe

    ReplyDelete
  5. su :: hihihihi
    ika layan gitu2 je fb :)

    ReplyDelete
  6. sma la..fb ni mcm2 hal..slalu nk chat xleh.. :(

    jom baca d sni..*penting utk tahu*
    http://itqannajah.blogspot.com/2011/08/perhatian-utk-semua-wajib-baca.html

    ReplyDelete
  7. tu la..
    makin lama makin byk mslah..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com