Yes! I do L.O.V.E U :)

..salam sayang untuk awak..
..saya just nak bagitahu yg saya sayang awak..
..even awak x sayang saya, saya tetap nak cakap saya sayang awak..
..awak memang tak pernah cakap awak benci saya..
..tapi saya rase awak benci saya..

..saya jugak nak mintak maaf sebab lepas nie kalau awak call saya, selalu jer ade pompuan yg cakap, “the number u have dialed is not in service”..
..awak jangan marah dia tau..
..dia x tahu pe2 pon..
..dia hanya menjalankan tugas..

..saya terpaksa buat nie semua..
..sebab saya sayang awak..
..saya tak mengharapkan apa2 balasan drpd awak..
..saya tahu awak sibuk..
..saya plak hanya menyibukkan lagi hari2 awak..


..sori tau ganggu awak selama nie..
..sori mesej awak tengah2 malam..
..sori sangat2..
..tu je yg mampu saya buat bila saya rindu awak..
..tp cmne plak lepas nie ek?
..pe patut saya buat bila saya rindu awak?
..saya tak sepatutnye rindu awak..

..awak tau x, awak selalu dalam hati saya..
..saya rase cm nk awak ada kat sebelah saya..
..bestnye kan?
..boleh saya tgk awak puas2..
..pastu mesti saya sedih bila awak tinggalkan saya..
..tp xpe la..
..tu semua takdir..

..tiap kali saya buat keje, saya ingat awak..
..tiap kali saya bukak blog, saya ingat awak..
..tiap kali saya nak tidur, saya ingat awak..

..saya selalu fikir pe la yg awak buat sekarang?
..awak dh makan ke?
..awak sihat x?
..tapi dah tak de gunanye lagi..
..awak bukan tahu pon..

..ok la awak..
..saya sayang awak..
..saya harap awak baca entry nie..
..kalau awak rindu saya, baca la blog saya..
..saya dh xguna no fon tu..
..fb pon saya xde..
..blog je yg saya mampu..
..tp rindukah awak pada saya?

..bila dah terbuka hati saya nnt, insyaAllah saya mesej awak ek..
..tu pon kalau awak ingat lagi kat saya..
..awak akan sentiasa dalam hati saya..
..saya dah letakkan awak di satu sudut paling istimewa dalam hati saya..
..i'm gonna miss u..

..babai awak..
LOVE U awak!!!


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com