kena ragut

..story for today..

..
..
..
..
..

..pg2 la kitorang ade brita buruk punyer..
..hari nie ika TERdatang awal kat tempat keje..
..pkul 7.30 dh ade kat taska.ha3
..awal kan??
..biase la..
..semangat hari ahad..
..hari lain xde smgt ;)

..smpai jer taska..
..ika disambut dgn senyuman manis budak yg ika jaga..
..sgt2 manis dia punyer senyuman..hu3

..ika agak pelik la sbb biasenya k.da dgn fira dh sepatutnye smpai time2 cmtu..
..tp diorang tak smpai2 gak..
..then, tibe2 je fira dtg smbil nangis2..
..k.da plak follow dri blkg..

..ika plak blur..ha3
..then, dgr la soseh2 diorang walaupon samar2..
..ika nie bkn ske dgr hal org..
..mne la ika tau dia kena ragut..
..kot2 hal peribadi, tak ke baik ika dgr..


..pastu, k.da pon citer la kat ika yg si fira tu kena ragut..
..mse tu diorang otw nk g taska..
..then, dtg mat motor baik punyer kebas dia pnyer beg..
..padahal korang nak tau x, dia bawak beg ape??
..
..
..
..
..


..paper bag jer..
..bkn handbag pon..
..tu pon still kena ragut..

..mungkin en.peragut tu ingat dia bawak duit satu paper bag tu kot..ha3
..atau mungkin en.peragut itu rabun..hi3

..dah la tu g ragut pagi2 buta..
..cm keje ragut tu pon masuk guna office hour..
..ape daaaaaaaaa..

..kalau ika yg kena ragut..
..ika rase bkn setakat nangis je..
..terus pengsan..ha3

..so, berhati2 la ketika berjalan..

Love,
IKA


4 comments:

  1. ish..kesiannye dekat kawan ika...

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..
    pg2 buta lg dh kena..

    ReplyDelete
  3. ish.. peragut ni..
    kalau boleh semua benda dia nak rembat..

    ReplyDelete
  4. btol tu..
    suka hati diorang je..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com