hey gurl! kamu minat khairul fahmi kan? :)

..hey gurl..
..kamu minat dgn khairul fahmi kan?
..kamu suka sgt dgn dia kan?
..alaaaa..
..saya tahu..
..sebenarnye saya x kesah pon..
..takkan saya nak marah kot..hu3


..dia kan femes..
..dia ensem..
..kn? kn? kn? ..

..bukan saya x suka dia..
..cuma saya x minat sgt la..
..sbb  saya tak tahu pe2 pon pasal bidang dia tu..
..awak mmg ler..
..awak tahu sume pasal dia..hu3

..mama awak belikan awak baju ada nama dia kan?
..cantik sgt tau awak pakai..
..teruja saya tgk..
..paling best, saya yg tolong pakaikan utk awak..hi3
..sweet kan kita? ha3

..kalau la dari dulu lg kita sweet cmnie kan best? ..
..xde la kita gaduh2..
..skrg saya tau awak dh mula sayangkan saya..
..sbb tiap2 hari saya mandikan awak..
..tiap2 hari saya pakaikan pakaian utk awak..
..tiap2 hari saya suapkan makanan utk awak..
..dan yg paling penting..
..awak suka peluk saya time awak tdo :)

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

..kakak syg adik FATIMAH :) ..
..adik nie peminat Khairul Fahmi..
..budak umur 4 tahun pon minat Khairul Fahmi..
..g tgk bola kat stadium..
..ika plak?
..xtahu pe2 pon pasal bola..ha3



..budak2 kat taska ika nie kebanyakannye minat bola..
..diorang suka pakai baju bola..hu3
..tak kira la laki @ perempuan..

..ika xminat bola..
..ika minat renang berirama..hu3
..best :) ..

Love,
IKA

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com