Day 01 :: The 10 Things Challenge

Day 01 :: 10 things about you


1) hai!! nama saya Noor Atikah Bt Ramli..

2) bleh panggil ika, puk puk, @ cik rongoks :)

3) saya peminat tegar kaler pink.hu3..semua barang2 ika warna pink..termasuklah anak2 patung, pakaian, dan jugak perkakas2 lain.hu3

4) sgt2 sensitif..xmau cakap kasar2 sama ika ye..xmau marah2 sama ika ye..hi3

5) cerewet..sori.ika terSANGAT cerewet.ha3..

6) suka main dgn budak2..dan sudah menjadi impian ika utk bukak taska ika sdiri suatu hari nnt..cepat @ lambat itu semua tak mnjadi masalah bg ika :) ..skrg, USAHA!!

7) skrg tgh OBSES kat :: dress + shawl..2 bnda yg wajib beli bila dapat gaji..ha3

8) ika suka kumpul anak patung..tak kesah la org nak ckp ika cm budak2 ke..IKA TERSANGAT TAK KESAH..ha3.. skrg dh ade 9 :) ..dlm proses penambahan lagi tu..hu3

9) ika suka tgk citer CSI : NY, CSI : Miami, Glee, Keeping Up With Kardshians, How I Met Your Mother dan jugak Tom Tom Bak!! ha3

10) dlm lappy ika xde pon citer selain citer kartun..skrg ika dh ade 52 citer kartun..hu3..yes!! ika mmg suka tgk kartun.BEST :)

Love,
IKA


2 comments:

  1. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete
  2. thanks Nadh :)
    insyaAllah ade kesempatan nnt ika join k..
    huhuhuhu
    pe2 pon thanks ek Nadh.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com