EDISI 18 :: BERSAMA AMINMENULIS


..hai semua!! ..
..utk edisi 18 nie ika nak kenalkan korang dgn AMIN..
..jom berkenalan dgn pemilik blog AMINMENULIS nie..

..yg nie ika amik kat dia punyer blog..
..hihiihihihih..

© Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh.
© Dilahirkan di Kluang, Johor.
© Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun.
© Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor.
© Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'.
© Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir.
© Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat.
© InsyaAllah.
© Perantau di Bumi Allah.
© Johor - Terengganu - Selangor – Mesir

..jom terjah blog Amin..



..dia start jd blogger pada bulan Mei 2008..

..waaaaaaaaaaa..
..tgk dia punyer header!! ..
..sgt2 cantik..
..pic itu sgt2 menarik!! ..

..nak berkenalan dgn amin?..
..jom terjah blog dia..
..hihihiihih..





..edisi ini ditaja oleh=)



5 comments:

  1. Assalamualaikum,
    wag, terharunya.. ada posting terjah dekat blog saya. Time kasih cik rongoks.. hehe... Terbaik..

    Saya baru perasan bila search dekat google pasal aminmenulis.. (n_n)

    ReplyDelete
  2. w'salam.
    hihihihi..
    entry nie dah lama sebenarnye..
    dah setahun :)
    pe2 pon gudluck ^_^

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Tula, dah setahun baru perasan. Adeh.. Header blog pun dah tukar brapa kali dah..

    ReplyDelete
  5. xpe..
    sekurang2nya skrg dah tau ^_^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com