Day 20 Blogging

Day 20 – The meaning behind your blog name.

..blog ika nama “a girl name “PUK PUK” “..
..apekah itu?..hu3


..puk puk tu nama panggilan ika..
..nama manja..
..nama timangan..
..nama samaran..
..nama pe lg yer? hi3..

..asalnye drpd BUCUK..
..then, dis guy ckp pe kata kiter tukar..
..bg umphhhh sikit..ha3
..then, jdlah PUK PUK..
..xde maksud pe2 pon..
..just nama..

..sekarang nie macam2 nama blog kita bleh dengar..
..semuanye da boom..
..ye la..
..nak bagi org tertarik dgn blog kita..
..dan mudah ingat blog kita tu..

..dulu blog nie nama “pUk pUk GirL”..
..then daa tukar..hu3
..dh bnyak perubahan pada blog ika nie..
..n pada masa akan dtg pon bnyak lg yg ika nk perbaiki..
..cuma, buat mase skrg ika masih sygkan template nie..hi3
..sbb ika rase cm dh matured..ha3
..template2 sebelum nie semua cm kanak2..
..tp comey pe.hi3

..mungkin ika dh xguna shoutbox..
..ika ade baca bnyak sgt entry2 drpd blogger lain pasal shoutbox..
..ade baik dan buruknye..
..buat mase skrg, ika xnk lagi guna shoutbox..
..insyaAllah, suatu hari nnt shoutbox ika akan kembali sembuh..
..kalau ade pe2 hal, komen jer kt mane2 entry ika yer..
..surely ika akan terjah blog korang =)


4 comments:

  1. that guy pggil ika puk puk..
    ika pnggil die ape plak..?
    hmmm....

    ReplyDelete
  2. ☆aDihAys☆ :: ika panggil dia dgn nme dia jer..heheheh

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com