segmen :: JOM TERJAH FOLLOWER IKA!!

..memandangkan follower ika dh lebih drpd 300..
..ika decide nk buat satu segmen utk follower2 ika nie..
..khas untuk korang =) ..


..sebenarnye dh lama nk buat benda nie tapi selalu jer tertangguh..
..akhirnya, hari nie ika btol2 nk buat segmen nie..
..walaupon blog ika nie x seberapa..

..ika suka blogwalking..
..biasenye kul 10 mlm dan ke atas, ika akn buat blogwalking..
..so, macam2 jenis blog ika dapat tengok..
 http://www.emocutez.com
..balik kepada tajuk entry..
..segmen nie sebenarnya ika buat untuk hargai follower2 ika..
..sbb walaupon blog ika nie mmg x seberapa, korang still jugak follow..
..still jugak singgah..
..still jugak komen entry2 ika..

..ika xde idea sgt dh nk tulis pe kt blog nie..
..korang tengok la entry2 ika tu smua cm xde faedah..hi3
..semuanya pasal ika..
..ika blogger yg bermasalah..
..please tolong ika =( ..
 http://www.emocutez.com
..dalam segmen nie, ika akan promote blog2 korang..
..blog2 follower ika la..
..start drpd sape yg mula2 follow ika..
..sekurang2nye boleh la ika kenal balik korang2 smua nie..

..setiap 1 hari ika akan promote 1 follower kat korang..
..so, tggu turn korang yer..
..kalau ika rajin, maybe labih drpd 1 follower ika akan promote..hi3
..x sabar nk buat segmen nie..


..ika akan gunakan perkataan EDISI untuk setiap entry yg related dgn segmen nie..
..no edisi tu tak bermakna korang adalah follower ke berapa blog ika nie ek..
..ika akan senaraikn edisi + follower yg ika dh buat kat bawah nie..
..ika jugak akan linkkn sekali utk bg korang senang nk terjah..
..hope korang suke yer =) ..
http://www.emocutez.com 
L.O.V.E

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com