Sakit gigi



..beberapa hari nie gigi ika mula wat hal..
..entah la nape..
..mungkinkah sebab terlampau banyak makan coklat..



..hihihihihi..
 http://www.emocutez.com
..waaaaaaaaaa..
..sakit woooo..
..rase cm nak cabut je gigi tu..
..perasan berani la pulak..
..hahahahaha..


..tibe2 teringat la pulak time sekolah rendah dulu..
..kan ade doctor gigi selalu dtg utk check gigi budak2 sekolah..
..nampak jer van hospital, terus kelam kabut..
..menggelabah xtentu pasal..
..hahahhahaha..

..cam ika, ika takut giler bila nampak buku rekod gigi..
..buku rekod tu wrna hijau..
..nampak jer buku rekod tu, terus doa “janganlah nama ika kt buku rekod tu”..
..hahahhahaha..
..takut sgt kt doktor gigi..
..padahal doktor tu nak check jer..
..pe kes la..


..harap2 baik la lepas nie..
..xsedap lgsg sakit gigi..
..walaupon sakit gigi, blogging tetap blogging..
..huhuhuhuhu..
 http://www.emocutez.com
L.O.V.E
**ikapukpuk**


14 comments:

  1. gigi ika sakit ish kesian nya. pegi la klinik.. natikan bertambah teruk. gigi ni kalau sakit memang tak leh nak wat keje lain dah..
    :)

    ReplyDelete
  2. sakit la...
    takut doktor..
    waaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. takpe..sakit jap je kalau lepas jumpa doktor.
    tapi jumpa masa gigi tak sakitlah. kalau jumpa masa gigi sakit doktor tak cabut. bahaya katanya. :)

    ReplyDelete
  4. miss yaty :: xmo..
    takut..
    xmo jumpa doktor...

    ReplyDelete
  5. sian yer ika puk2.....meh sini mkn ice cream.mau?
    suria melanja!!!

    ReplyDelete
  6. hoho..
    kita serupa, sya pun tkut nak jumpa doc gigi..
    tapi kalau dah desperate kena jumpa gak..
    mesti baik punya ;)

    p/s: tapi make sure doc tu betul2 terbaik punya (phobia gara2 doc t'slh jarum, dia p jarum lidah lak..huhu)

    ReplyDelete
  7. haha...kiss buat ika makin takut dah tu...hiii~

    ReplyDelete
  8. kiss :: btol ke doktor tu tersalah cucuk kt lidah???
    waaaaaaaaaaaaaaa..
    takutnye klau jd gak kt ika.. =(

    ReplyDelete
  9. miss yaty :: tau xpe..
    mmg makin takut dh nie..

    ReplyDelete
  10. wahida alias :: gigi palsu??
    tidak!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com