Day 12

Day 12- How you found out about Blog and why you made one.

..ika jumpa blog ika nie kat belakang rumah ika..
..hahhaahahhaa..
..xla..
..ika saje jer main ngan cik google tu..
..ika suka sangat ngn cik google..
..sebab dia ade semua yg ika nak..

..so, bila ika tengah main ngn cik google tu, ika pon terjumpa la pasal blogspot nie..
..so, mula la gatal2 tangan nk wt jugak blog..
..lagi pon time tu line broadband punyer la laju..
..macam menyokong je ika nk wt blog nie.hu3
..so, ape lagi..
..maka lahir la blog yg bernama “pUk pUk GirL”..

..ika buat blog nie saje2 je sebenarnye..
..jadi tempat nak luah perasaan..
..sebab bukan ade org nak dengar pon masalah ika nie.ha3
..lagipon klau ika citer kat kawan, lagi stress kawan ika tu.hu3

..then, bila rajin wt blogwalking..
..jumpa la banyak blog yg bg inspirasi untuk ika kembangkan blog ika nie..
..kembang sampai gemuk.hu3
..maknanye xnk la just pasal ika..
..why not ika kongsi pe yg ika tahu..
..pe yang ika minat..
..maka, ika pon tukar la nama blog ika nie..
..a girl name “PUK PUK”..


..korang boleh panggil ika, puk puk..
..puk puk tu sebenarnye..
..xnk gtau.ha3

..pe2 pon terima kasih yer sebab sudi singgah blog ika..
..sudi follow blog ika..
..sudi komen entry ika..
..sudi chat kat shoutbox ika..
..sudi berkawan dengan ika..
..dan sudi2 yang sama waktu dengannya..he3

L.O.V.E
**ikapukpuk**

2 comments:

  1. sama-sama puk puk.heheh...jom exchange banner ngn yaty :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com