award by Putera Helmei



..thanks putera helmei sbb sudi menge”tag”kan diri ika..hi3
..interesting ke blog ika?..
..ayyoooo..xinteresting pon..
..ni blog syok sendiri..ha3
..pe2 pon thanks ek sbb bagi award nie..

..jom jawab soklan pulak..

1)    http://puterahelmei.blogspot.com/ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)
© ika suka blog dia sbb ade chat room kt bawah tu..
© simple tp ade classss gitu.hu3
© hitam itu menawan..
© purple itu menarik..

2)   nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
© a girl name “PUK PUK”
© sebabnye adelah puk puk itu adalah seorang perempuan.ha3
© puk puk tu nama panggilan ika..

3)   nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
© ika = nama ika la.hu3
© puk puk = nama panggilan.hi3
© malas nk wt nama yang pelik2..
© so guna je la ikapukpuk tu..

4)   apakah method dalam penulisan blog anda.
© diari
© pe yang ika minat
© perkongsian bersama
© fakta
© suka suki

5)   apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik  tp merendahkan diri)
© “lawa giler blog dia”
© “bestnye kalau ika boleh wt cm kat blog dia nie”
© “nape la blog dia nie lawa sgt?”
© “nk blog cmnie!!! nk jugak!! ha3”
© “cmne dia buat nie ek..”

6)   bilakah blog anda diwujudkan.
© 17 Mac 2010
© xsampai setahun pon lg..
© masih baby.ha3
© xboleh berjalan lg..
© baru belajar meniarap.ha3

7)   siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
© orang pertama yg tahu ialah encik ABC..
© follower pertama ika ialah diri sendiri.kua3

8)   sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
© t ika gtau kt shoutbox korang yer..

P/S : untuk yg ika tag tu, soalan pertama tu tukar la yer
1.     http://ikapukpuk.blogspot.com/ dimata kalian cmne?

L.O.V.E
**ikapukpuk**

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com