..taman gelora + teluk cempedak..

..pada 27 september 2010, ika and my angah pergi jalan2 kat taman gelora n teluk cempedak..
..mula2 angah bawak ika pergi taman gelora..
 http://www.emocutez.com
..TAMAN GELORA..
..cantik yang teramat sangat..
..pantai!!!..
..angin bertiup sepoi2 bahasa..
..kua3..
..kitorang pon pe lg bila dh sampai tempat yang cantik menarik kau memang the boom nie..
..mula la gatal tangan nak amik gambar..
..punyer la banyak amik gambar sampai kamera tu kuar signal warna merah kat bateri..
..itu petanda bahaya..hahahaha
..bateri low..bateri low..
..sila kurangkan kadar amik gambar..
..huhuhuhu..


..then, bila dh puas jalan2 kat taman gelora, kitorang pon rempit pergi ke lokasi seterusnya..
..sebenarnya kitorang nak pergi taman teruntum..
..ye la..nak tengok haiwan2 kat sana sihat ke x..
..dah lama sangat2 xg melawat diorang..
..kali terakhir ika tengok diorang tahun 2008 kalau xsalah la..
..kalau salah, maafkan pukpuk yer..
..memory dah low..kua3


..tapi bila dh sampai sana, kitorang tgk cm under construction jer..
..so, xjadi la nak g sana..
..then, lokasi seterusnya..

..TELUK CEMPEDAK..
..kat sini pon best sangat2..
..pantai..
..i love beach damn much!!! muah3..
 http://www.emocutez.com
..jalan punyer jalan kat sana..
..kitorang pon naik la jambatan tamparuli..hahaha..
..oooppss!! jambatan kat teluk cempedak la puk puk..
..on the way kat jambatan tu, ika dapat lihat beberapa scene yang xpernah dilihat..
..apakah itu??..
..hihihi..
..ika kena melalui cik nyet untuk terus berjalan kat jambatan tu..
..banyak sangat cik nyet..
..takut bangat..hihihi
..kita berhenti sekejap bersama kit kat..(padahal takut nk lintas cik nyet tu, so kna bhenti dlu)
..then, pukpuk..tabahkan hatimu..kua3
..tanpa rela hati, ika pon berserah pada takdir..
..redah jer la kena lalui cik nyet bila tgk org lain slumber je lalu..
..alhamdulillah, pukpuk tidak diusik oleh cik nyet.hihi

..pastu, ade satu pasangan nie mintak tolong kitorang amik gambar diorang berdua..
..nampak cam baru jer kawen..
..freshy..huhuhu..
..cute n handsome..

..perjalanan masih diteruskan memandangkan peghujungnya masih belum tiba lagi..hihi
..pastu, ika terkejut!!!..
..terkejut sbb tgk satu adegan PANAS..
..hahahhahahhaha..
..tidak ku sangka..
..hahahhahaha..

..akhirnya, jumpa pon penghujung jambatan..
..then, kitorang merentasi lautan gelora..
..wahhhh..
..xde la..
..kitorang amik2 gambar kat batu2 besar kat pantai tu..
..cantik..
..penat sangat2 tapi jangan tunjuk..
..xbagus utk kesihatan..
..hihihihi..


..pastu kan..
..ade orang belanja makan KFC..
..suka!! suka!! suka!!..
..thanks angah cayam..
 http://www.emocutez.com
..nampaknya hari semakin gelap..
..kitorang kena rempit sekali lg utk pulang ke kampung halaman memandangkan ade yang menunggu kepulanganku..
..hahahahahah..

..p/s..
..thanks angah sebab bawak ika jalan2..
..thanks sebab hantar ika balik rumah dengan selamat..
..thanks sebab belanja makan kfc..
..thanks sebab amik gambar ika curi2..hahahhaha
http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com