benci??


..awak cakap awak xsuka noor atikah ramli kan?..
..adoyaiii..
..saya cuba untuk benci awak..
..tapi tak boleh..
..nanti saya usaha lagi yer..
..sebenarnya arwah papa saya pernah pesan kat saya supaya jangan benci orang lain..
..”biar orang benci kita, jangan kita benci orang”..
..sebab tu lah kot, bila saya cuba untuk benci orang, saya akan rase bersalah..
..camne ek?..
 http://www.emocutez.com
..bukan saya tak nak angkat bila awak telefon saya..
..cuma saya penat..
..lagipon saya lebih suka dengar lagu berbanding bercakap di telefon..
..bila saya nak angkat fon, tiba2 je pesanan arwah papa saya muncul..
..saya xjadi la nak angkat fon bila awak call..
..maaf ek..

..bukan saya tak nak balas mesej awak..
..cuma saya kena jimatkan kredit saya..
..saya bukan ade banyak duit untuk topup..
..cukuplah saya guna kredit tu untuk cakap dengan mama saya, adik beradik, kawan2 dan tak lupa jugak yang tersayang..
..maklum lah, nombor diorang saya buat teman 20..hihihi
..lagipon bakal pakwe saya yg topupkan..
..tu baru je “bakal” pakwe..
..kalau dah jd pakwe, xtahu la kan..
 http://www.emocutez.com
..lagi satu sebelum saya terlupa..
..saya dah guna emel baru..
..kalau awak hantar ape2 kat emel lama saya tu, bukan saya la tu yang baca..
..orang lain la tu..
..orang tu akan buat pe, saya pon xtahu..
..saya dah ade emel baru..
..kalau awak nk tahu, awak tnye je bakal pakwe saya tu..
..maybe dia akan gtau awak..

..saya pon dah guna nombor fon baru..
..nombor saya yang awak selalu call ngn mesej tu, saya dah bagi kat bakal pakwe saya..kih3..
..dia cakap nombor fon saya lawa..
..dia nak buat kenangan..
..so, dia nak guna la no tu..
..saya pulak guna no dia..
..aci x?..
..kalau awak nak cakap pe2 kat saya, awak mesej kat no tu je la..
..nanti bakal pakwe saya tu gtau kat saya..
..dia xkesah..
 http://www.emocutez.com
..shoutbox saya pon dah sembuh..
..kalau awak nak komen pe2, komen la..
..saya tak de hak nak halang awak..
..siapa la saya nie utk halang awak..

..saya pon heran kenapa saya tak boleh benci awak..
..kenapa saya tak boleh nak marah awak..
..kenapa saya rasa malas nk jawab fon bila awak call..
..kenapa saya malas nak balas msj awak..
..kenapa saya still lg bertahan..
..kenapa la ek?..

..seingat saya, saya tak pernah pon tulis nama awak kat mane2 (twitter, blog, fb, yahoo)..
..tak pernah pon saya cakap saya benci awak..
..tapi xpe la..
..tu hak masing2..

..saya tahu niat awak baik..
..untuk memperbetulkan hubungan antara awak dan dia..
..tapi pintu hati saya masih belum terbuka..
..kenapa lah saya nie kejam sangat???..dush3

..saya nak tengok citer casper’s scare school dlu..
..dah penat dah..
 http://www.emocutez.com
~bye~

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com