02 Julai 2010..i am 20 now =)

..assalamualaikum..
..entry kali ni ika nk citer pasal tarikh yang paling penting dalam hidup ika..
..02 Julai 1990..
..ika lahir pada tarikh tersebut kat hospital kb..

..mama..
..terima kasih mama sebab melahirkan ika..memberi ika peluang untuk merasa keindahan alam ciptaan tuhan..
..pengorbanan mama takkan pernah ika lupa..
..ika harap suatu hari nanti ika pon dapat rasa ape yang mama rasa semasa melahirkan ika, membesarkan ika, mendidik ika..

..papa..
..tahun nie pertama kali sambutan hari lahir ika tanpa papa di sisi..
..biasanye papa akan bagi hadiah pada ika..
..ika tertunggu-tunggu hadiah daripada papa tahun ni dengan perasaan hampa..
..ika doakan papa tenang di sana..
..ika sentiasa mengingati papa setiap masa..
 http://www.smileycodes.info
..F.A.M.I.L.Y..
..thanks to my lovely sis..KAK AIN..
..ika sayang kak ain..
..thanks untuk mama n semua family ika sebab sambut birthday ika..


..thanks for d cute cake..
..really love it!!..


..thanks for d birthday party..

..bro =) ..
..u always makes me smile..


..thanks sebab bagi ika hadiah jam tangan..
..ika akan pakai jam tangan yang bro =) bagi tu walaupon ika dah ade jam..
..ika betul2 xsangka bro =) sudi bagi hadiah kat ika..
..ika kan noty..
..selalu jer susahkan bro =) ..
..pe2 pon, belajar rajin2 ek..

..ADIB..
..korang semua mmg terbaik..
..thanks sebab korang sentiasa bersama ika di saat ika gembira dan sedih..
..ADIB akan sentiasa di hati ika..
..semoga hubungan persahabatan yang dibina ini kekal sehingga ke akhir hayat kita..
..terima kasih sebab bagi hadiah untuk ika..


..nice tshirt..

..F.R.I.E.N.D.S..
..kepada semua kawan2 ika yang ucapkan ika “HAPPY BIRTHDAY”, thanks a lot..
..ika happy sgt2..
..terima kasih sebab still lagi ingat birthday ika..
..thanks sebab nyanyikan ika lagu birthday..
..thanks sebab gembirakan ika pada hari lahir ika..

..azam ika sempena hari lahir ika yang ke 20 ni..
..ika nak belajar sungguh2..
..ika xnk kapel dah..
..ika nak mulakan hidup baru yang bermula dengan 0..
..ika nak makan banyak2..
..ika nak gembirakan mama + family..
..ika nak tolong family ika..
..ika nak hidup yang tenang..
http://www.smileycodes.info 
..AMIN..

..al fatihah untuk arwah papa..

4 comments:

  1. hepy burday la ika...sory xde hadiah..hehee~

    ReplyDelete
  2. ika..
    happy burfday yaaaa...
    be strong gurl!!
    ^_^

    ReplyDelete
  3. khairul :: thanks khairul =) still waiting for ur gift.hahahaha..

    ReplyDelete
  4. my my :: thanks my cayam.. insyaAllah i'll be strong..aminnn... =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com