"LENSA BURUK, THE CONTEST"


Berikut adalah syarat-syarat penyertaan "Lensa Buruk, The Contest " :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.

2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com

5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.

6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P

7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalahdilarang sama sekali.

8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :
Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh)
Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......



-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-
9. Sila laporkan terus di ruangan komen entri ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas.

10. Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini. :) Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010. :)

Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :)

Tajuk foto : tiang kemegahan
Model telefon bimbit : Sony Ericson K660i
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana bila ika terjah ke blog Lensa Buruk nie, ika boleh tgk bnyak gambar2..actually ika minat sgt2 ambik gmbar..pernah la berangan ade kamera digital but utk mase skrg, xberkesempatan lg..ika suka ambik gmbar bnda2 yang bg org lain “benda cmtu pon nk amik gambar”..tp bg ika semua bnda patut diambik gmbarnye..hehehehehe..ke mane saje ika pergi, bnda wajib ika buat adalah ambik gambar =) bila tgk blog nie, ika akan berangan2 utk ade 1kamera digital..insyaAllah



time to tag!!!
yammy
misz nierah
asyraf hamasaki
inumatin
are gya

8 comments:

  1. Penyertaan di terima. Makaseh ika.. contest yg ika tag tu, nnt anne pilih2 gamba dulu ye baru join contest tue.. tq tag.. :D

    p/s : rajin ika join contest. hahaha

    ReplyDelete
  2. hehehehe
    ika mmg suka join contest..
    n tag =)

    ReplyDelete
  3. kalau ade 5 org kawan yg ika kenal, ika tag lah dgn diorang ek.. :)

    ReplyDelete
  4. oopppss!!! ika baru perasan xwt yg tag tu..sowi..jp ek nk wt.. dushhhhh2!! adoyaiii.. syok sgt join contest..hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha !! mmg rajin lah ika ni participate sume contest kat dlm blog ni.. hahaha.. ika, award ape tu?

    ReplyDelete
  6. dh ade dh entry psal award tu..
    td tgh wt..hihihi.. rajin tau sbb borim..xtahu nk wtpe.. =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com