++ contest mata menawan ++



..i’ve been tagged to join dis “CHALLENGING” contest by myravea + elie fibresz..

..thanks myravea & elie for tagging me..http://www.emocutez.com
..contest ni by d only one MISS FATIN FATIHAH..



syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)http://www.emocutez.com


..bagi ika contest nie “challenging” sbb mata ika xcantik..
..mata ika bengkak..
..adoyaii..
..tdo lewat + kuat nangis..
..dah la ika pakai specs..
..huhuhuhuhu..
..tp untuk contest nie ika nk bg gambar yg xpakai specs..


..ika suka gmbar nie sbb??
..sbb ika xpakai specs..
..hihiihihihi..
..gambar dr sudut ats..
..siap nampak tali kad matrik tuuuuu…
..hahahhaha..
..saya budak u..
..kua3..


..ika nak tag sape ek??..
..huhuhuhuhuh..
..kita tengok sape yg kena..!!



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com