Contest Gambar Best By Asada

hmmm…drpd ika dok fikir masalah, baik la ika join contest..bnyak lg contest yg xjoin nie..hihihih..sekurang2nya dpt hilangkan tekanan jiwa dan raga nie..tgh2 wt blogwalking td, terjumpa 1contest nie..CONTEST GAMBAR BEST BY ASADA..so, ika nk join la =)



Syarat2 ::



1)  Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.

2)  Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
3) Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
4) Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
5) Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
6)  Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
7) TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. 

Gambar mane ek ika nk bagi???..
Disebabkan skrg ika masih lg bercuti, ika rindu sgt2 kat ADIB   ( Ain + Didi + Ika + Basya )..so, ika nk bg gmbar ADIB la..ika rindu sgt2 kat ain..didi n basya..dh lame xjmpe kn? Dh hmpir 2 bulan..didi n ain dok jauh..susah nk jmpe..ika baru je jmpe basya 3 hari lepas..


Stoli bout dis cute pic..
Gmbr ni kwn 1 kelas yg amik.thanks to cik edi..mase ni kitorang dh selesai berkelah + bersuka ria + bergolek2 kt lata tembakah..kitorang ade picnic utk kelas CSD2KA..kenangan terindah yg pernah ika dpt..http://www.smileycodes.info

Ika, ain n basya terpaksa tggu didi dlu sbb didi naik kete lain..kitorang dengan bangganya tggu didi sbb nk amik gmbr ADIB..tanpa didi, xjd ADIB..akn jd AIB..aib xbagus utk kshatan..gmbar yg pling ika syg..kenangan bersama ADIB..http://www.smileycodes.info

2 comments:

  1. ngeee~ tQ sudi join.

    asada dh siap link nama kat senarai peserta.

    gud luck! (^^,)

    ***lama x g berkelah. err, pernah ke asada berkelah? cam x pernah je. ngeee =P

    ReplyDelete
  2. orait asada =)

    jom g berkelah.hihihihi

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com